Les nostres companyes a Ginebra

La nostra companya de la Plataforma, Rosa Mª  Artigas  ha assistit a la trobada de Ginebra , juntament amb dues companyes del Loby europeu de Mujeres en Espanya : Susana Martínez i  Mª José Carretero..

Són unes jornades de preparació per a la participació europea a l’ONU, el proper març , dates en que es celebraran els 25 anys de la IV Conferència Mundial de les Dones que va tenir lloc a Pekin el 1995. es celebraran els 25 anys de la IV Conferència Mundial de les Dones que va tenir lloc a Pekin el 1995.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s