Acte en record de totes les violències que pateixen les dones

La Plataforma el dia 27 d’ aquest mes, farem un acte en contra de la violència. Passarem la pel·lícula :” Chicas nuevas. 24 horas”, de Mabel Lozano, per que estem convençudes que la prostitució és  violència i esclavitud.

Us esperem per veure-la i poder dialogar sobre aquesta forma tan cruel de patriarcat que s’exerceix contra les dones vulnerables i sense recursos, com la trata de nenes i dones que el sistema patriarcal i capitalista-neoliberal no veu com un atac a la dignitat de les dones.

Si obriu el cartell veureu dia,lloc,hora.

.CARTELL_25-N_2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s