Mobilitza’t contra el sexisme !

 Mobilitza’t contra el sexisme ¡

El Lobby Europeu de Dones a Espanya- LEM Espanya està desenvolupant un projecte “Mobilitza’t contra el sexisme”, a partir de les recomanacions del Consell d’Europa.

Es tracta d’una campanya realitzada pel Consell d’Europa per combatre el sexisme i el nostre com ès com uns dels països socis és difondre i analitzar en alguns sectors, les recomanacions de l’esmentat Consell i veure si hi ha o no incompliments i promoure recomanacions per corregir-los.

El projecte està coordinat per l’European Women Lobby (EWL) i participen 9 països: Irlanda, Portugal, Espanya, Bèlgica, els Països Baixos, Hongria, Croàcia, Bulgària i Romania.

LEM Espanya és una de les organitzacions que participarà en el projecte en representació d’Espanya, per al que ha signat un contracte amb el EWL. Entre les diferents tasques acordades, cada país es dirigeix ​​a un sector fonamental “target” per analitzar legislació, problemes, difondre recomanacions etc. LEM Espanya ho farà en dos sectors: Justícia i Mitjans de Comunicació.

En aquest context LEM Espanya es compromet a:

Realitzar anàlisi, de legislació i programes.

Difondre les recomendacionesdel Consell d’Europa.

Realitzar dues “webinar”, que es realitzaran a finals d’octubre. En l’àmbit de Justícia comptarem amb persones de l’àmbit jurídic a saber, amb noms, perfils i nombre, encara per definir: un expert jurista (pot ser de camp universitari o de la judicatura), un representant de l’CGPJ, algú de la judicatura, algú de la Fiscalia i algú de l’advocacia. En el de Mitjans de Comunicació serà amb un o dos diaris de tirada en paper, un o dos digitals i un representant de la Facultat de Periodisme de la Universitat Complutense.

Elaborar un conjunt de recomendacionesque presentarem a el Govern d’Espanya.

La campanya de difusió la volem coordinar, però si us demanem a totes les associacions de LEM Espanya que contribuïu a donar-li tota la difusió possible.

Enllaços d’interès del projecte:

Web d’Igualtat de Gènere de el Consell d’Europa: Acció sobre el sexisme

Recomanació de el Consell d’Europa per prevenir i combatre el sexisme.

Vídeo de l’Institut de la Dona sobre el sexisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s