La Plataforma s’ha adherit a la Xarxa ‘Lliures de Tràfic de dones’

La Plataforma Catalana de suport al Lobby Europeu de Dones s’ha adherit a la campanya que impulsa El Moviment Democràtic de Dones y la Xarxa de Municipis Lliures de Tràfic de dones i nenes. Campanya que s’ha presentat en roda de premsa el divendres 18 de març.

Roda de PremsaEn la roda de premsa han intervingut la vicepresidenta del MDM, Cristina Simó, l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlón, l’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, i l’alcaldessa de Sant Cugat i Presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

La campanya es proposa sensibilitzar a la societat sobre el fet de que la prostitució es nodreix de forma majoritària de la tracta de dones i nenes , que son víctimes de les màfies.

La Plataforma Catalana de suport al Lobby Europeu de Dones, fa molts anys que treballa per l’abolició de la prostitució i venim reclamant un debat social sobre la Prostitució per tal de fer front a aquesta xacra que afecta a milers de dones sobretot per la seva condició d’immigrades i pobres, i que representa un dels negocis mes lucratius actualment a costa dels drets humans de les dones i les nenes.

Ens hem adherit a la campanya perquè pot ser un suport i reforçar la lluita que portem durant molts anys. No ens resignem a acceptar que la ciutat de Barcelona es converteixi en el bordell del sud d’Europa ni que per mirar cap un altre costat no ens qüestionem en un tema tant sensible com la violència vers les dones les relacions de poder que s’estableixen en el moment de la compra dels serveis , o el model de masculinitat preponderant quan es fa us del cos de les nenes i dones a canvi de diners.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s